Xiaomi запатентувала смартфон-слайдер з повноекранним дизайном: перші зображення концепту

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Серія Xiaomi Mi MIX відома своїм повноекранним дизайном. Нажаль, китайський технологічний гігант вже дуже давно не випускає нову модель цієї лінійки. Однак за останні кілька місяців компанія запатентувала безліч пристроїв з повноекранним дизайном. Тепер з’явився ще один новий дизайн з унікальною реалізацією слайдера.

Як завжди, цей патент Xiaomi був вперше виявлений LetsGoDigtial. Відповідно до публікації, Beijing Xiaomi Mobile Software подала цей патент в WIPO (Всесвітнє відомство інтелектуальної власності) і USPTO (Відомство з патентів і товарних знаків США). Він був схвалений і опублікований 29 жовтня 2020 року. Згідно з документацією, ця конструкція включає дисплей-слайдер, аналогічний Mi MIX 3 5G. Але, на відміну від цього телефону, дисплей концепту покриває передню частину і проходить вздовж нижньої сторони до половини задньої частини.

Отже, єдині місця без екрану в цій конструкції – це верх, бокові сторони сторони і верхня частина задньої панелі. Цей дизайн чимось схожий на патент на смартфон Xiaomi AI Super Camera в минулому році, але з магнітним слайдером.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.