На Samsung Galaxy S21 Ultra сфотографували місяць: Результат вражає

Фото Місяця - це нова дисципліна, в якій змагаються флагманські камерофони протягом останніх кількох років

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Відомий мережевий інформатор під ніком Ice Universe, який часто ділиться ексклюзивною інформацією про новинки мобільної індустрії, опублікував фотографію, зроблену на флагманський смартфон Samsung Galaxy S21 Ultra.

Фотографія зроблена в темний час доби, вона демонструє можливості 30-кратного зуму Samsung Galaxy S21 Ultra. Фото Місяця – це нова дисципліна, в якій змагаються флагманські камерофони протягом останніх кількох років.

Основна камера смартфона отримала новий датчик зображення Samsung ISOCELL HM3 дозволом 108 Мп. Також встановлено телеоб’єктиви, що дозволяють робити знімки 3- і 10-кратним оптичним зумом.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У Samsung Galaxy S21 Ultra використовується новітній сканер відбитків пальців Qualcomm 3D Sonic Sensor Gen 2, який має розміри 8 x 8 мм в порівнянні з 4 x 9 мм у моделі першого покоління. Це означає, що площа поверхні розпізнавання збільшена на 77%. 

Це дозволяє уникнути помилкових дотиків, а також збирати більше даних (в 1,7 рази) при кожному скануванні. Qualcomm обіцяє, що сканування відбитків пальців для розблокування телефону буде відбуватися на 50% швидше.

Samsung Galaxy S21 Ultra надійде в продаж 5 лютого.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.