Samsung випустить останню модель Galaxy Note

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На цьому тижні з новою силою відновилися чутки про те, що Samsung припинить випуск смартфонів серії Galaxy Note. Це цілком логічно, адже лінійки Galaxy Note і Galaxy S в останні роки майже не відрізняються один від одного, а Galaxy S21 Ultra повноцінно підтримує стилус S Pen.

За словами засновника дослідницьких компаній Display Supply Chain Consultants та DisplaySearch Росса Янга, в цьому році Samsung випустить ще одну модель з серії Galaxy Note, і вона стане останньою.

Мова йде про «фанатське» видання Galaxy Note20 – ця модель буде називатися Galaxy Note20 FE (Fan Edition). Історія серії Fan Edition бере свій початок саме від лінійки Galaxy Note. У 2016 році Samsung випустила модель Galaxy Note 7, яка виявилася вкрай невдалою і була відкликана з продажу. Зроблені смартфони не були утилізовані повністю, їх начинка частково використовувалася в моделі Galaxy Note Fan Edition. Надалі Samsung випустила Galaxy S20 Fan Edition, Яка представляє собою спрощену і здешевлену версію флагмана Galaxy S20.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо Росс Янг не помиляється, що Galaxy Note21 очікувати не варто, але Samsung все ж випустить більш дешеву модифікацію торішньої моделі Galaxy Note20, а в подальшому лінійка Galaxy Note не поповнюватиметься новими моделями.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.