У Samsung Galaxy S21 Ultra виявлені перші проблеми

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія PBK Reviews випустила відеоролик з докладним описом того, що було виявлено при розбиранні останнього смартфона Samsung Galaxy S21 Ultra. Розбирання S21 Ultra була опублікована всього через тиждень після того, як PBK опублікував свій огляд розбирання Galaxy S21.

Відеоролик демонструє деякі цікаві особливості флагманського смартфона Galaxy S21 Ultra. Блок камери зроблений з металу, як і корпус пристрою. Він утримується клеєм на скляній панелі і повинен бути значно міцнішим в порівнянні зі скляними блоками камери попередніх моделей серії Galaxy S. Оскільки це міжнародна версія S21 Ultra, в телефоні відсутні антени mmWave, однак слоти для антен присутні в корпусі.

Ретельне вивчення трьох камер Galaxy S21 Ultra також показало, що всі вони мають підтримку оптичної стабілізації для поліпшення якості зображення. Усередині S21 Ultra також використовується графіт для антен NFC і материнської плати, що забезпечує кращу ефективність при відведенні тепла.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Крім того, конструкція звукової системи Galaxy S21 Ultra показала деякі суттєві відмінності від Galaxy S21. Динамік у верхній частині пристрою не має ізоляції для поліпшення звукових характеристик. Крім того, у Galaxy S21 Ultra немає знімного кабелю для підключення екрану, тому замінити екран буде досить складно, як і акумулятор. Джерело

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.