Google «прокачає» режим багатозадачності в Android 12

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Меню багатозадачності в мобільній операційній системі Android з’явилося ще кілька років тому. З тих пір Google активно займається його поліпшенням і, за даними інсайдерів, до релізу Android 12 готує серйозне розширення функціональності такого режиму роботи.

Мова про плани Google додати можливість перегляду запущених додатків в меню багатозадачності в парі. Таким чином, в Android 12 може з’явитися функція «склеювання» двох додатків, запущених в режимі поділу екрана. За попередньою інформацією, Google планує об’єднати такі додатки в одне, виконавши їх поєднання.

Подібне рішення вже реалізовано у фірмовій оболонці Samsung, де воно називається «Пари додатків» і для яких користувачі можуть створювати окремі ярлики, поміщаючи їх на робочий стіл. Чи планує представити щось подібне Google поки не уточнюється.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

З огляду на те, що перша попередня збірка Android 11 Developer Preview була випущена в середині лютого 2020 го, не виключено, що в цьому році Google продовжить традицію і незабаром представить бета-версію нової мобільної ОС.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.