Sony Xperia 10 III в класичному дизайні показали на серії рендерів

Компанія Sony ще не представила нову модель середньобюджетної серії Xperia 10, але в мережі вже з’явилися перші зображення новинки. Апарат засвітився на серії якісних рендерів від надійного джерела, яке також повідомило деякі технічні характеристики моделі під назвою Xperia 10 III.

Авторитетний мережевий інформатор OnLeaks опублікував підбірку зображень, в деталях які демонструють дизайн ще не анонсованого гаджета. Судячи з Рендерів, зовні новинка буде мало чим відрізнятися від попередника. Відповідно до джерела, смартфон оснастять 6-дюймовим плоским дисплеєм із співвідношенням сторін 21: 9. На фронтальній панелі зверху і знизу розмістяться динаміки, а камера для Селфі буде як і раніше перебувати у верхній рамці.

Апарат також збереже класичний 3,5-мм роз’єм для навушників на верхній грані корпусу і отримає потрійну камеру з вертикальним розташуванням сенсорів – їх роздільна здатність, за чутками, складе 12 (головний датчик), 8 (телеоб’єктив) і 8 мегапікселів (надширококутний оптика). Габарити смартфона, за запевненням інсайдера, – 154,4 х 68,4 х 8.3 мм. Раніше пристрою також приписувався процесор Qualcomm Snapdragon 690.

Очікується, що новинка буде представлена ​​вже в першому кварталі поточного року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.