Samsung Galaxy S21 Ultra і Xiaomi Mi 11 порівняли з іншими флагманами по автономності

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На даний момент Samsung Galaxy S21 Ultra і Xiaomi Mi11 – топові моделі своїх виробників, а також одні з найбільш обговорюваних смартфонів початку 2021-го. Багато явно придивляються до цих пристроїв. Щоб спростити вибір, портал TechDroider порівняв автономність цих гаджетів з іншими топовими апаратами.

В якості конкурентів для нових Galaxy S21 Ultra і Xiaomi Mi11 були обрані iPhone 12 Pro Max, OnePlus 8 Pro і Galaxy S20 Ultra. Для чистоти експерименту на всіх пристроях виставили однакову яскравість дисплея, роздільна здатність Full HD + і частоту оновлення на рівні 120 Гц. Винятком став тільки iPhone 12 Pro Max, у якого немає такої можливості, тому він працював при роздільній здатості 2778х1284 пікселів і стандартній частоті 60 Гц. Важливо також відзначити, що в тесті брали участь смартфони Samsung з процесорами Exynos.

В процесі тесту на смартфонах запустили PUBG Mobile, відтворення відео на YouTube і в Instagram, відображення веб-сторінки і запис відео. Першим покинув випробування Galaxy S20 Ultra, пропрацювавши в такому насиченому режимі 7 години 33 хвилини. Слідом за ним відключився Xiaomi Mi11, протримавшись 7 годині 50 хвилин. На 20 хвилин довше пропрацював OnePlus 8 Pro. Наступним з результатом 8 годин 34 minutes вибув з ладу Galaxy S21 Ultra, а переможцем несподівано виявився iPhone 12 Pro Max, екран якого згас тільки через 9 годині 8 хвилин. І це при тому, що у нього акумулятор куди меншої ємності, ніж у інших.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.