Названо ТОП-10 смартфонів Xiaomi в 2020-2021 роках

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Китайська компанія Xiaomi в останні роки не просто стала популярною на ринку споживчої електроніки в багатьох країнах світу, але ще і перетворилася на свого роду технологічного лідера. Особливо це простежується по випускається брендом смартфонам, які російські споживачі давно цінують за прекрасне співвідношення ціни і якості. Не так давно навіть був складений рейтинг кращих смартфонів компанії з тих, що вийшли в 2020-2021 роках.

Xiaomi Poco F2 Pro 6 / 128GB

Перше місце в цьому рейтингу дісталося флагманській моделі, виробленої суббрендом компанії. У продаж Xiaomi Poco F2 Pro надійшов в середині минулого літа і досить швидко почав набирати популярність серед користувачів. Пристрій оснастили 6,67-дюймовим AMOLED-дисплеєм з роздільною здатністю 1080+, сканером відбитка пальця, вбудованим безпосередньо в дисплей, чіпом NFC і набором хороших камер. Примітний і той факт, що смартфон повністю безрамковий – ніяких вирізів під фронтальну камеру в ньому немає, немає її і в самому дисплеї. Механізм селфі-камери в даному випадку було вирішено реалізувати через висувну систему в верхньому торці корпусу. Автономність Xiaomi Poco F2 Pro забезпечує вбудована акумуляторна батарея ємністю 4700 мАг, а за високу продуктивність відповідає однокристальна система Snapdragon 865.

Xiaomi Mi 10T Pro 8 / 256GB

Актуальний флагман бренду виявився лише на другій сходинці, незважаючи на більш солідний набір цікавих технічних рішень. 6,67-дюймовий дисплей з врізаною в нього фронтальньою 20-мегапіксельною камерою і роздільною здатністю 1080+, зручне розташування дактилоскопічного сканера на бічній грані корпусу, підтримка двох SIM-карт, акумулятор ємністю 5000 мАг, чіп NFC – ось лише деякі з переваг гаджета. Користувачеві в даній моделі доступні 8 гігабайт оперативної і 256 гігабайт постійної пам’яті, а також продуктивний процесор Qualcomm Snapdragon 865. На окрему увагу заслуговує основна камера моделі з роздільною здатністю 108 Мп.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Black Shark 3 8 / 128GB

Незважаючи на відсутність NFC і надмірної яскравості, як вважають багато хто, дизайн, Black Shark став свого роду іконою серед любителів мобільного гейминга, тим більше, що цей пристрій створювалося саме з прицілом на них. Гаджет оснащений 6,67-дюймовим AMOLED-дисплеєм з роздільною здатністю FHD +, працює на SoC Qualcomm Snapdragon 865, володіє 8 гігабайтами оперативної і 128 гігабайтами постійної пам’яті, а також пропонує користувачеві велику кількість цікавих «ігрових» рішень. За автономну роботу Black Shark 3 відповідає вбудований акумулятор ємністю 4720 мАг.

Xiaomi Mi 10T 6 / 128GB

Ще один представник флагманської лінійки пристроїв, який з’явився в роздробі зовсім недавно – восени минулого року. Якісний IPS-дисплей з роздільною здатністю 1080+, акумулятор ємністю 5000 мАг, чіп NFC, 6 гігабайт ОЗП і 128 гігабайт ПЗУ роблять цю модель здатна задовольнити потреби переважної більшості користувачів. А якщо додати до всього цього ще і хороші фотоможливості моделі, то її присутність в рейтингу виглядає цілком виправданим.

Xiaomi Poco X3 NFC 6 / 128GB

Дану модель багато справедливо називають королем серед бюджетних пристроїв, тим більше, що її цінник не перевищує 20 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. Можливо, саме цим і забезпечений настільки серйозний інтерес з боку покупців. Втім, Xiaomi Poco X3 NFC є що запропонувати користувачам, крім доступної ціни. 6,67-дюймовий екран з роздільною здатністю FHD +, значний акумулятор ємністю 5160 мАг, продуктивний процесор Snapdragon 732G, 6 гігабайт оперативної і 128 гігабайт постійної пам’яті. Набір камер представлений чотирма основними датчиками з максимальною роздільною здатністю 64 Мп і 20-мегапіксельною фронтальною камерою.

Xiaomi Redmi Note 9 Pro 6 / 128GB

А цю модель вже давно називають одним з найбільш продаваних смартфонів з операційною системою Android. При ціні близько 8000 грн пристрій пропонує власнику прекрасний 6,67-дюймовий дисплей, сканер відбитка пальця, вбудований в клавішу живлення, чип NFC, ємну батарею на 5020 мАг, SoC Qualcomm Snapdragon 720G, а також конфігурацію пам’яті 6/128 гігабайт. Досить якісно реалізовані в цей гаджет і фотоможливості.

Xiaomi Redmi Note 8 Pro 6 / 64GB

Попередня версія найпопулярнішого і найбільш продаваного бюджетника бренду все ще зберігає актуальність, причому, придбати цей пристрій можна за відносно скромні 6000 грн. Екран діагоналлю 6,53 дюйма виконаний за технологією IPS і має роздільну здатність 1080+, з коробки поставляється з ОС Android 10, працює на досить продуктивною SoC MediaTek Helio G90T, обсяг ОЗП становить 6 гігабайт при 64 гігабайти обсягу вбудованого сховища, не обійшлося і без чипа NFC. В цілому, Xiaomi Redmi Note 8 Pro вийшов вельми збалансованим у всіх сенсах пристроєм.

Xiaomi Redmi Note 9S 4 / 64GB

Спрощена версія актуального лідера продажів від суббренда Redmi стала популярною відразу з кількох причин. По-перше, пристрій має чи не рекордно низький цінник з усіх представників класу – всього 5-6 тис гривень. По-друге, за ці гроші смартфон пропонує користувачеві досить хороші технічні характеристики, починаючи від 6, 7-дюймового дисплея, закінчуючи ємним акумулятором, набором якісних камер, а також клавішею живлення з вбудованим дактилоскопічний сканером .. За продуктивність в даній моделі відповідає досить спритний і енергоефективний процесор Qualcomm Snapdragon 720G.

Xiaomi Redmi Note 9 4 / 128GB (NFC)

Допрацьована версія володаря 9-ої позиції в цьому рейтингу, яка, до вже наявних характеристик отримала популярний чіп NFC, а також збільшений до 128 гігабайт об’єм вбудованого накопичувача. При цьому ціна пристрою підвищилася всього на тисячу рублів. Втім, не виключено, що стримати збільшення ціни при доробках виробникові вдалося шляхом заміни SoC на більш скромну MediaTek Helio G85.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.