Інсайдер назвав головні особливості камери Xiaomi Mi 11 Pro

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Xiaomi вже натякнула на прийдешній реліз Pro-версії свого флагмана Mi11, але не поспішає розкривати технічні характеристики майбутньої новинки. Завісу таємниці над пристроєм взявся підняти авторитетний інсайдер під ніком Digital Chat Station – в своєму блозі він опублікував звіт, присвячений основній камері пристрою.

За даними джерела, однією з головних фішок новинки стане функція 120-кратним збільшенням. При цьому блок тильною камери Xiaomi Mi11 Pro, на відміну від базової моделі, буде розташований горизонтально, а в його склад увійдуть не три, а чотири сенсора. Очікується, що додатково гаджет оснастять телеоб’єктивом з високою кратністю оптичного наближення.

Можливий дизайн Xiaomi Mi11 Pro

Згідно з попередніми інсайдерськими публікацій, Xiaomi Mi11 Pro буде оснащений 6,81-дюймовим дисплеєм з щільністю пікселів 515 ppi і частотою оновлення 120 Гц. Крім того, в неофіційних звітах фігурують такі характеристики, як яскравість до 1500 ніт і частота дискретизації тач-сенсора 480 Гц. Раніше мережеві інформатори також заявили про підтримку смартфоном 80-ватної бездротової зарядки.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Точна дата презентації та ціна Xiaomi Mi11 Pro виробником поки не оголошені.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.