Фантастичний складаний Samsung Galaxy X вперше на зображеннях з усіх боків

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За даними вкрай авторитетного корейського видання, в рамках виставки CES 2018 у закритому режимі відбувся перший офіційний анонс смартфона Samsung Galaxy X. Захід проходив в строгій секретності, а прийняти в ньому участь могли лише обрані партнери південнокорейської корпорації, тобто журналістів туди не пустили, а всі люди, які могли туди потрапити, були змушені здати всю електроніку. Такі заходи допомогли Samsung уникнути витоку інформації.

Буквально на днях в мережу потрапили зображення фантастичного складного смартфона Samsung Galaxy X, на яких цей мобільний пристрій можна розглянути з усіх боків. Очікується, що новий флагман південнокорейської корпорації буде виглядати саме так, хоча, швидше за все, до моменту його офіційного анонса в листопаді-грудні 2018 року дизайнери щось змінять, зробивши його ще більш привабливим.

Смартфон Samsung Galaxy X, якщо судити по знімках, оснащений единим гнучким AMOLED-екраном, що займає 99% простору на лицьовій частині. Корпус телефону виконаний з кевларового композитного матеріалу, завдяки якому його можна згинати необмежену кількість разів без ризику одного разу пошкодити пристрій. Для тих хто не знає, кевлар – це практично найміцніший матеріал на Землі.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У складеному вигляді діагональ AMOLED-дисплея смартфона Samsung Galaxy X становить 5-дюймів з роздільною здатністю QHD (2560 на 1440 пікселів), тоді як в розгорнутому стані топовий мобільний пристрій перетворюється на справжнісінький планшет, що володіє 8-дюймовим дисплеєм і вже з розширенням 4K (4096 на 3072 пікселів). В обох випадках реалізована підтримка технології HDR 10, яка робить картинку ще більш реалістичною.

На задній кришці фантастичного складного смартфона Samsung знаходиться одинарна основна камера, прямо під якою знайшлося місце для світлодіодного спалаху і парочки датчиків. Трохи нижче розташувався звичний всім сканер відбитків пальців. На лицьовій стороні телефону знаходиться розмовний динамік, подвійна фронтальна камера, а також ще кілька датчиків.

Страшно навіть думати про те, скільки Samsung Galaxy X, коли він надійшов у продаж, буде коштувати. Цінник однозначно перевищить $ 1000, тому цілком можливо, що новий південнокорейський флагман, нехай він і є революційним, стане найдорожчим в світі мобільним пристроєм. Офіційний анонс новинки очікується в самому кінці 2018 року, тоді як на полиці магазинів вона повинна надійти ще через кілька місяців.

джерело

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.