Apple опублікувала найкращі фотографії, зроблені на iPhone 12

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В рамках заходу Shot on iPhone компанія Apple щорічно збирає і публікує найкращі знімки, зроблені на камери чергової серії фірмових смартфонів. Нещодавно на сайті бренду з’явилася свіжа добірка фотографій за авторством власників всіх версій iPhone 12. Портрети, міські пейзажі і нічні кадри, були зняті в різних куточках світу і наочно демонструють можливості новинок.

У своїй публікації Apple підкреслила не тільки технічні характеристики модулів камер актуальних моделей iPhone, але і нагадала про використання фірмових технологій для поліпшення якості зображення. Зокрема, вендор зробив акцент на функціях Deep Fusion і Smart HDR 3, які призначені для інтелектуальної настройки балансу білого, контрастності і насиченості, щоб зображення виглядали максимально природно.

За запевненням компанії, сканер LiDAR в старших моделях iPhone 12 забезпечує швидке автофокусування навіть в умовах поганої освітленості і дозволяє робити якісні портретні знімки в нічному режимі. Старша модель лінійки з приставкою Pro Max розширює можливості зйомки за рахунок використання телеоб’єктива з фокусною відстанню 65 мм і 5-кратним оптичним зумом, а також широкого кута модуля зі збільшеним розміром пікселів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Подвійна камера iPhone 12 і iPhone 12 mini оснащена новим ширококутним сенсором з діафрагмою f / 1.6, що забезпечує на 27% більше світла для поліпшення яскравості і контрастності фотографій і відео в умовах слабкого освітлення.

Ознайомитися з оригіналами знімків у високій роздільній здатності можна по цьому посиланню .

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.