Всередині Samsung Galaxy S21 знайшли ряд відмінностей від попередника

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Флагманський Samsung Galaxy S21 ще не надійшов у продаж, але в мережі вже почали з’являтися перші огляди і різні подробиці про новинку. Автори YouTube-каналу PBKreviews вирішили, що замість тестування продуктивності пристрою і можливостей камери краще вивчити внутрішню компоновку смартфона.

Перше відео з розбиранням Galaxy S21 демонструє, як влаштований новий флагман Samsung всередині. Як виявилося, смартфон дуже схожий на свого попередника, в чому можна переконатися, поглянувши на фотографії нижче:

Втім, деякі відмінності все ж є. Наприклад, Galaxy S21 оснащений двома антенами 5G міліметрового діапазону з обох сторін. Верхній динамік в новій моделі заповнений мініатюрними кульками з пінопласту, завдяки чому збільшується його гучність. Ще одна важлива відмінність між поколіннями – розміщення вібромотора. У Galaxy S20 він розташований разом з динаміком в нижній частині пристрою, тоді як в Galaxy S21 знаходиться в правому верхньому куті. Крім того, в Galaxy S21 стало дещо простіше замінити дисплей.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Акумулятор в Galaxy S21 закріплений великою кількістю клею, через що його витяг утруднений. Втім, це не завадило блогеру повністю розібрати, а потім зібрати смартфон і включити його.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.