Apple тестує вбудований під екран сканер відбитка пальця для iPhone 13 і складного пристрою

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Apple на ранній стадії роботи над складним пристроєм. Деякими подробицями поділився Марк Гурман з Bloomberg. За його словами, компанія поки зосереджена на дисплеї.

Купертіновці розглядають кілька варіантів розміру екрану, в тому числі пристрій, дисплей якого може збільшуватися до 6,7 дюйма в розкладеному стані. Повідомляється, що Apple віддає перевагу конструкції з невидимими петлями, розташованими під екраном.

Bloomberg передбачає, що складаний iPhone з’явиться не раніше, ніж через кілька років, а може і зовсім не вийти, оскільки компанія може в кінцевому підсумку зосередитися на відновленні своїх флагманських iPhone і iPad, які повинні вийти в 2021 році. Очікується, що моделі смартфонів, заплановані на цей рік, не отримають серйозних змін в дизайні. Інженери Apple вважають, що iPhone цього року – S-версія минулорічного. Раніше компанія використовувала номенклатуру «S» для незначних оновлень.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Незважаючи на це, Apple тестує вбудований під екран сканер відбитка пальця Touch ID, який може стати істотною зміною для існуючої біометричної системи флагманських пристроїв. Купертіновци використовували розблокування по обличчю за допомогою сенсора Face ID, починаючи з виходу iPhone X.

Датчик відбитків пальців буде доступний в якості доповнення до Face ID. Таким чином користувачі в медичних масках зможуть з легкістю розблокувати свої пристрої.

Apple також розглядала можливість видалення порту зарядки для деяких моделей iPhone на користь MagSafe. Такий варіант, схоже, все ще актуальний для модельного ряду смартфонів 2021 року.

У сьогоднішньому звіті Bloomberg, також стверджується, що запуск AirTags все ще намічений на 2021 рік. Також згадується, що Apple працює над iPad Pro з більш швидким процесором і екраном Mini LED.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.