ZTE готується до презентації першого смартфона з підекранною камерою та Snapdragon 888

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Кілька місяців тому, у вересні минулого року, ZTE представила Axon 20 5G, який став першим смартфоном з підекранною фронтальною камерою. Наразі компанія готує до випуску нову модель з поліпшеною підекранною камерою. Ні Фей (Ni Fei), президент підрозділу смартфонів ZTE і президент Nubia Technologies, офіційно підтвердив в своєму повідомленні на Weibo, що найближчим часом буде випущений новий смартфон компанії з камерою, яка розташована під поверхнею дисплея.

ZTE готується випустити вже другу модель з подібною камерою, тоді як інші компанії, включаючи Samsung, Xiaomi і Oppo все ще знаходяться на стадії досліджень і розробок, плануючи випустити аналогічні смартфони в цьому році.

Ймовірно, новий смартфон ZTE буде випущений під назвою ZTE Axon 30 5G. Раніше компанія підтвердила, що в цьому році ZTE випустить на ринок флагманські смартфони серій Axon 30 і Nubia Z30 на базі нещодавно випущеного чіпсета Qualcomm Snapdragon 888. Хотілося б вірити, що ZTE зможе поліпшити якість фото з підекранної фронтальної камери.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.