iOS 14.4 повідомить власникам iPhone вразі використання неоригінальних комплектуючих камери

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У другій бета-версії iOS 14.4, призначеній для розробників і публічних тестерів, редактор MacRumors Стів Мозер (Steve Moser) виявив код, який вказує на те, що Apple реалізує нове попередження в iPhone. Це попередження буде сповіщати користувачів в тому випадку, якщо камера смартфона була відремонтована, при цьому в ході ремонту були використані неоригінальні комплектуючі Apple.

У повідомленні буде говоритися наступне: «Неможливо перевірити, що у цього iPhone оригінальна камера Apple». Як і у випадку з аналогічним попередженням для неоригінальних дисплеїв, інформацію можна буде знайти в розділі «Налаштування»> «Загальні»> «Про програму». Крім того, попередження може на короткий час відображатися у вигляді повідомлення на екрані блокування.

Подібне попередження Apple, пов’язане з дисплеєм, ніяким чином не впливає на можливість використання iPhone або дисплея. Тому висловлюється припущення, що і у випадку з неоригінальними камерами ви зможете нормально користуватися смартфоном, хоча ще належить перевірити, чи будуть користувачам доступні всі функції. Apple також відображає аналогічне повідомлення для неоригінальних акумуляторів iPhone, яке також не впливає на використання пристрою, крім відключення функції стану акумулятора.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.