iPhone 13 в цьому році не буде, натомість Apple презентує лінійку iPhone 12S

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За останні декілька місяців, які пройшли з моменту появи на ринку смартфонів iPhone 12, ми вже отримали різну інформацію про лінійку iPhone 13. Однак тепер вперше з’явилися відомості про те, що iPhone 13 не вийде в цьому році. Справа в тому, то нова лінійка, згідно з даними з ланцюжка поставок, буде називатися iPhone 12S. У минулому Apple вже використовувала таку стратегію, випускаючи проміжні версії смартфонів, які не сильно відрізнялася від основних смартфонів, приносячи з собою незначні поліпшення. Що стосується iPhone 13, то ця лінійка повинна вийти в наступному році.

Раніше з’явилися відомості, що Apple випустить чотири моделі смартфонів, які прийдуть на зміну iPhone 12 mini, iPhone 12, iPhone 12 Pro і iPhone 12 Pro Max. Дизайн буде схожим, але очікуються і зміни. Ширина смартфонів залишиться аналогічною, проте товщина збільшиться на 0,26 мм, крім того, товщина блоку основної камери зросте на 0,9 мм, а сама камера буде покрита сапфіровим склом. Також повідомляється, що в моделях Pro буде реалізована нова система оптичної стабілізації зображення. Також очікується, що висота вирізу під систему фронтальних камер в нових смартфонах стане меншою.

Старшим моделям Pro і Pro Max приписують екрани LTPO, які будуть підтримувати високу частоту оновлення 120 Гц, а також технологію Freesync, щоб уникнути можливих розривів зображення. Всі чотири моделі повинні бути оснащені лазерними далекомірами.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.