Смартфони

Стали відомі ціни Galaxy S21, S21+ і Galaxy S21 Ultra в Україні 

Share

Компанія Samsung представила три флагманських смартфона серії Galaxy S21. Незабаром вони з’являться в Україні.

Ціни: 

  • Galaxy S21 (8 + 128 ГБ) — 26 999 грн.
  • Galaxy S21 (8 + 256 ГБ) — 28 999 грн.
  • Galaxy S21+ (8 + 128 ГБ) — 31 999 грн.
  • Galaxy S21+ (8 + 256 ГБ) — 33 999 грн.
  • Galaxy S21 Ultra (12 + 128 ГБ) — 37 999 грн.
  • Galaxy S21 Ultra (12 + 256 ГБ) — 39 999 грн.
  • Galaxy S21 Ultra (16 + 512 ГБ) — 43 999 грн.

З 14 січня по 4 лютого в інтернет-магазині Samsung , а також у партнерів бренду відкритий передзамовлення на нові смартфони. Покупці, що оформили попереднє замовлення в зазначений період, отримають в подарунок бездротові навушники Galaxy Buds Live  І bluetooth-мітку Galaxy SmartTag.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У комплектацію Galaxy S21, S21 + і Galaxy S21 Ultra включений тільки USB-кабель і голка для вилучення лотка. Зарядного пристрою і навушників немає.

Як Samsung обгрунтувала відсутність зарядного адаптера:

Ми виявили, що все більше і більше користувачів Galaxy повторно використовують уже наявні у них аксесуари. Тому ми переходимо до видалення підключення до них зарядного пристрою і навушників з нашої останньої лінійки смартфонів Galaxy – починаючи з деяких країн. В Україні в комплект поставки вилка і навушники не входять.

Ми вважаємо, що поступове витяг підключення до них зарядного пристрою і навушників з упаковки, що входить в комплект поставки пристрою, може допомогти знизити тиск, яке споживачі можуть відчувати в зв’язку з постійним отриманням нових зарядних пристроїв і аксесуарів кожен раз, коли вони купують новий телефон. Важливо відзначити, що з 2017 року ми використовували стандартизований порт для зарядки (тип USB-C), завдяки чому старі зарядні пристрої і надалі сумісні з нашими новітніми пристроями Galaxy. У комплект входить кабель USB-C. Крім того, ми виявили, що 25% споживачів вважають за краще заряджати свої пристрої за допомогою бездротових зарядних станцій.

Компанія Samsung працює над глобальним переходом від вилучення штекера зарядного пристрою і навушників з комплектів поставки смартфонів Galaxy, починаючи з Galaxy S21. Galaxy S21 і інші смартфони Galaxy будуть як і раніше включати в себе кабель для підключення смартфона до існуючої вилці зарядного пристрою.

Для захисту наших природних ресурсів і задоволення споживчого попиту на екологічно чисті продукти, Samsung зобов’язується і далі робити цілеспрямовані дії на протязі всього життєвого циклу продукту, щоб допомогти світу перейти до економіки замкнутого циклу – за рахунок мінімізації впливу наших продуктів на навколишнє середовище і скорочення електронних відходів за рахунок продовження життєвого циклу продукту, скорочення використання небезпечних речовин, використання екологічно безпечних матеріалів в продукті і упаковці, а також приоритизации різних енергозберігаючих технологій.

В Samsung ми регулярно оцінюємо наші продукти та операції на предмет нових можливостей і напрямків зростання, щоб сприяти сталому розвитку. Глобальний технологічний сектор, який рухається інноваціями і вирішенням проблем, відіграє унікальну роль у збереженні планети і створення більш сталого суспільства. І ми дуже серйозно ставимося до своєї ролі в цьому.

Для упаковки мобільних телефонів Samsung замінила пластик, який використовується для літаків-власників, прес-формами з целюлози. А аксесуарів для упаковки пакетів екологічно безпечними матеріалами, такими як біопластик і полімер на основі крохмалю. Що стосується паперу, Samsung буде використовувати тільки волокнисті матеріали, сертифіковані глобальними екологічними організаціями, такими як Лісова опікунська рада (FSCC), Програма схвалення лісової сертифікації (PEFC) і Ініціатива сталого лісового господарства (SFI) для упаковки і керівництв користувача.

Зусилля Samsung в області сталого розвитку були відзначені експертами і рейтингами, включаючи Forbes, Interbrand, Corporate Human Rights Benchmark, Know the Chain та інші.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив ТНТУ, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, нові медіа, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Головний редактор iTechua.com. Дякую, що читаєте нас. Є питання, пропозиція або щось цікаве? Пишіть на skarbykdj@gmail.com

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    У пошуковий рядок Google Chrome додали штучний інтелект

    Компанія Google додала в пошуковий рядок свого браузера Chrome можливості нейромереж. Як розповіли розробники у…

    30.04.2024

    На Kickstarter набирає популярності складний електричний лонгборд

    Італійська компанія Linky Innovation представила оновлений складний електричний лонгборд Kickstarter. Оригінальний Linky був анонсований ще…

    30.04.2024

    Власники Android не можуть надіслати відео WhatsApp

    Користувачі Android-смартфонів зіткнулися з неприємною проблемою – не вдається відправити відео до WhatsApp. При спробі…

    30.04.2024

    Чутки: середньобюджетний Huawei nova 13 Pro отримає флагманський процесор

    Huawei готується до випуску смартфонів середнього класу nova 13 Pro та 13 Ultra, і в…

    30.04.2024

    Українцям розповіли про ризики використання громадського Wi-Fi

    Провідний експерт нашого сайту Митник Михайло попередив про ризики, пов'язані з використанням незахищених громадських точок…

    30.04.2024

    Epic Games анонсувала повернення Fortnite на iOS та iPadOS

    Євросоюз повідомив про те, що скоро на iPadOS теж будуть доступні сторонні магазини програм, як…

    30.04.2024