В мережі з’явився новий тизер флагманського смартфона Motorola Edge S

Новий флагман Motorola дебютує вже найближчим часом. Раніше Чен Джин (Chen Jin), який є генеральним директором підрозділу мобільних телефонів Lenovo в Китаї, підтвердив це на своїй сторінці в соціальній мережі Weibo, а тепер був опублікований новий тизер. Крім того, компанія офіційно підтвердила, що новий смартфон вийде під назвою Motorola Edge S. Пристрій стане наступником Motorola Edge, випущеного в минулому році.

Також відомо, що смартфон буде оснащений флагманською однокристальною системою лінійки Snapdragon 8хх. У базовій версії смартфон отримає 8 ГБ оперативної і 128 ГБ флеш-пам’яті. При цьому користувачам також запропонують версію з 12 ГБ оперативної і 256 ГБ флеш-пам’яті.

Дисплей буде мати підтримку FHD+, при цьому частота оновлення екрана складе 90 Гц. Також очікується, що Motorola Edge S буде оснащений потрійною камерою. Головний датчик зображення – OmniVision OV64B на 64 Мп з ширококутним об’єктивом. Додатково будуть встановлені датчики зображення OmniVision OV16A10 на 16 Мп з ширококутним об’єктивом, а також 2-мегапіксельний OmniVision OV02B1B для визначення глибини сцени. Новинка буде працювати під управлінням операційної системи Android 11.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.