Розкрито нові подробиці про камеру Samsung Galaxy S21 Ultra

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Менш ніж за добу до офіційної презентації Samsung авторитетний мережевий інформатор Ice Universe надав нову порцію інформації про камері ще не анонсованого Galaxy S21 Ultra.

На думку Ice Universe, Galaxy S21 Ultra отримає камеру, яка зможе знімати з 10-кратним оптичним наближенням. При цьому Samsung планує використовувати кращий в класі датчик на 10 Мп, збільшену апертуру і поліпшене фокусування.

Очікується, що встановлена ​​в цьому об’єктиві матриця, фізичні розміри якої становлять 1 / 3,24 дюйма, отримає светосилу f / 4.9. Максимальна фокусна відстань, яке зможуть надати встановлені в модулі лінзи, складе 240 мм. Але найцікавіше в перископній системі Galaxy S21 Ultra – це використання всього двох заломлюючих дзеркал замість п’яти, як це реалізовано в системах конкурентів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Таке рішення дозволить значно збільшити якість зображення і підвищити чутливість самого датчика. Детальну інформацію про можливості камери Galaxy S21 Ultra Samsung надасть на офіційному заході Galaxy Unpacked, яке відбудеться завтра, 14 січня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.