В мережі з’явилися якісні нічні фотографії зроблені на Xiaomi Mi 11

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нещодавно компанія Xiaomi Mi 11 почала китайські продажі флагманського смартфона Xiaomi Mi 11, який, на думку багатьох, отримав нічим не виділяючу камеру.

Нагадаємо, в Xiaomi Mi 11 встановлений головний датчик зображення Samsung ISOCELL HMX (S5KHMX) роздільною здатністю 108 Мп оптичного формату 1 / 1,33 дюйма з пікселями розміром 0,8 мкм, який до цього з’явився в Xiaomi Mi CC9 Pro, Xiaomi Mi 10, Xiaomi Mi 10T Pro і Motorola Edge +. При цьому камера не отримала перископного модуля, який часто використовується у флагманах.

У соціальній мережі Twitter опублікували фотографії, які демонструють можливості основної камери Xiaomi Mi 11 при зйомці в нічний час.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Відомий мережевий інформатор і дизайнер Бен Гескін (Ben Geskin) стверджує, що в основній камері нового смартфона Xiaomi Mi 11 Pro буде використовуватися головний датчик зображення роздільною здатністю 50 Мп. Імовірно, це ще не анонсований сенсор Sony IMX782, який також повинен використовуватися в лінійці смартфонів Huawei P50.

Глобальна версія Xiaomi Mi 11 вже схвалена для виходу в різних країнах світу, проте сьогодні стало відомо, що версія з максимальним об’ємом оперативної пам’яті може залишитися ексклюзивом Китаю .

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.