Смартфони

Alcatel представила три недорогих смартфона на Android 11

Share

Лінійка бюджетних смартфонів Alcatel поповнилася одразу трьома моделями: 3L, 1L і 1S. Всі новинки побудовані на базі процесорів MediaTek, отримали ємні акумулятори, підтримку карт microSD і працюють під управлінням новітньої ОС Android з коробки.

Старший представник нової серії під назвою Alcatel 3L оснащений восьмиядерним процесором з тактовою частотою 1,8 ГГц, 4 ГБ оперативної і 64 ГБ вбудованої пам’яті з можливістю розширення до 512 ГБ за допомогою карт microSD. Пристрій одержав 6,2-дюймовий дисплей з каплевидним вирізом під селф-модуль і акумулятор ємністю 4000 мАг.

Тильна камера гаджета включає основний сенсор на 48 Мп і два додаткових 2-мегапіксельних – датчик глибини і макрооб’єктив. Камера для селфі має сенсор з роздільною здатністю 8 Мп. Alcatel 3L отримав сканер відбитків пальців на тильній панелі і буде доступний в синьому і чорному корпусах. У продаж новинка надійде в березні 2021-го за ціною € 149.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Alcatel 1S має 3 ГБ оперативної і 32 ГБ накопичувальної пам’яті, об’єм якої можна збільшити до 512 ГБ. Смартфон отримав 13-мегапіксельну основну камеру з додатковими 2-мегапіксельними макрооб’єктиву і датчиком глибини, селфі-модуль оснащений сенсором на 5 Мп.

Апарат обладнаний 6,52-дюймовим екраном з роздільною здатністю HD +, співвідношенням сторін 20: 9 і акумулятором ємністю 4000 мАг, який заряджається через порт microUSB. Alcatel 1S надійде в продаж в наступному місяці за ціною € 109 і буде доступний в двох колірних рішеннях – чорному і синьому.

Alcatel 1L, як і два попередніх смартфона, працює під управлінням Android 11, але у версії Go Edition – він на додаток до чотирьохядерного чіпа MediaTek отримав 2 ГБ оперативної пам’яті. За зберігання медіафайлів у пристрої відповідає накопичувач на 32 ГБ з можливістю розширення до 128 ГБ. Гаджет оснащений 6,1-дюймовим екраном з роздільною здатністю HD + і каплевидним вирізом під селфі-модуль. 

Смартфон отримав 13-мегапіксельну основну камеру з датчиком глибини на 2 Мп, сканер відбитків пальців на тильній панелі і роз’єм для навушників. За автономність пристрою відповідає АКБ на 3000 мАг, в продаж смартфон надійде за ціною $ 110.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив ТНТУ, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, нові медіа, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Головний редактор iTechua.com. Дякую, що читаєте нас. Є питання, пропозиція або щось цікаве? Пишіть на skarbykdj@gmail.com

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    OpenAI спростував чутки про створення пошуковика – конкурента Google

    Минулого тижня інформагентство Reuters із посиланням на неназвані джерела повідомило, що компанія OpenAI нібито готується…

    11.05.2024

    Нічна зарядка смартфона – небезпечна чи ні

    Як зручно заряджати мобільний телефон вночі! Навіть якщо ввечері рівень заряду акумулятора близький до нуля,…

    11.05.2024

    Чи можна заряджати звичайний телефон швидкою зарядкою

    Що буде, якщо підключити телефон або смартфон, який не підтримує швидке заряджання, до зарядного пристрою…

    11.05.2024

    З якими моделями iPad працює Apple Pencil Pro

    Кілька днів тому Apple представила свій четвертий розумний олівець — Apple Pencil Pro. Оскільки тепер…

    11.05.2024

    ChatGPT може з’явитися в iPhone

    Apple та OpenAI завершують узгодження умов договору про використання функцій ChatGPT в iOS 18, пише Bloomberg з…

    11.05.2024

    Штучний інтелект навчився обманювати людей

    Чимало систем штучного інтелекту (ШІ) вже навчилися обманювати людей. Це стосується навіть тих систем, які…

    11.05.2024