Samsung показала, як дати нове життя старим смартфонам

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Samsung запустила програму Galaxy Upcycling at Home і запропонувала кілька варіантів використання старих смартфонів в домашньому господарстві.

Samsung пропонує переосмислити підхід до застарілих гаджетів. Їх не можна використовувати за призначенням через стародавні начинки, вивітрілого акумулятора і застарілої програмної платформи, не сумісної з сучасними програмами та іграми. Але у них залишився певний потенціал, який може виявитися досить корисним.

У новому відеоролику компанія показала, як можна пристосувати старі смартфони як камери для домашнього спостереження, контролю за дитиною для спостереження за дітьми, системи безпеки, пульта дистанційного керування побутовою технікою, фітнес-трекера і тому подібного. Варіантів може бути безліч. У деяких випадках потрібно лише встановити відповідний додаток, а для особливо складних проектів будуть потрібні дополнотельние пристрої, наприклад, конструктор Arduino, а також навички конструювання, ремонту та програмування. Тим самим вирішується проблема з утилізацією старих пристроїв і покупкою нових дорогих гаджетів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.