Redmi Note 8 Pro відчутно подешевшав – NFC, 64 Мп камера, ігровий процесор

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В кінці 2019 року компанія Xiaomi випустила свій хітовий мобільний апарат — Redmi Note 8 Pro. Він зарекомендував себе як продуктивний потужний апарат, який відмінно справляється з будь-якими іграми та програмами. Якийсь час тому з’явилася інформація про те, що Xiaomi не планує продовжувати для цього телефону підтримку у вигляді прошивки MIUI, проте зовсім нещодавно цю інформацію спростували, смартфон отримає не тільки Android 11, але і MIUI 12.5.

Останнім часом ціни на Redmi Note 8 Pro немов завмерли на позначці в 6 999 гривень, однак зараз всі офіційні представники бренду знизили його вартість до 9 499 гривень за конфігурацію пам’яті в 64 Гбайт, втім знизилась в ціні і версія на 128 Гбайт – зараз її вартість складає 6 999 гривень, проти колишньої 7 799 гривень. Однак, згідно аналітичного сайту e-katalog, ціна значно знизилась і в неофіційних продавців, найменшу ціну, яку можна знайти в Україні – 5 499 гривень за 64 ГБ флеш-пам’яті, і 6 249 за 128 ГБ постійної пам’яті. Він доступний в декількох колірних рішеннях: голубому, сірому, білому, зеленому та оранжевому кольорах.

Детальні характеристики

  • Процесор: Helio G90T, що володіє гігантським ігровим потенціалом
  • Дисплей: IPS-матриця розміром 6.53 дюйма, що забезпечує якісну картинку в будь-який час доби завдяки запасу яскравості і правильної колірної гами
  • Камера: 64 Мп сенсор завдяки якому апарат залишається бестселером вже тривалий час
  • Батарейка 4500 мАг з швидкою зарядкою
  • Інша: доступні всі необхідні датчики, включаючи сканер відбитків, а також сучасні інтерфейси, в тому числі і NFC.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.