Black Shark обіцяє презентувати по-справжньому «непереможний» флагман з процесором Snapdragon 888

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У березні минулого року компанія Black Shark представила два ігрових смартфона: Black Shark 3 і Black Shark 3 Pro. Очікується, що компанія випустить серію Black Shark 4 до березня цього року. Сьогодні генеральний директор Black Shark Technology Ло Юйчжоу (Luo Yuzhou) підтвердив в Weibo, що анонс нового смартфона Black Shark відбудеться найближчим часом.

Спілкуючись з користувачами соціальної мережі, він заявив, що прийдешній ігровий телефон Black Shark буде по-справжньому непереможним. Відразу після анонса однокристальної системи Snapdragon 888 Ло Юйчжоу стверджував, що Black Shark стане одним з перших OEM-виробників смартфонів, які випустять телефон з чіпсетом Snapdragon 888. Так що цілком очевидно, що Black Shark 4 буде побудований на базі цієї платформи. Як очікується, крім стандартної моделі Black Shark 4, повинна бути представлена ​​версія Black Shark 4 Pro. Деякі китайські виробники відомі тим, що пропускають цифру «4» в назвах своїх продуктів, тому ще невідомо, як буде називатися наступний смартфон компанії. Можливо, на ринок відразу вийде Black Shark 5.

Останні інсайди показали, що смартфон носить кодову назву Emperor. Він повинен отримати новий дизайн, швидкісну зарядку і максимальну продуктивність. Як і попередні моделі лінійки, смартфон також має отримати фізичні ігрові кнопки.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.