Розкрито ймовірний дизайн флагманського Samsung Galaxy Note 21 Ultra

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Портал Let’s Go Digital опублікував якісні рендери смартфона Samsung Galaxy Note 21 Ultra, офіційна презентація якого має відбутися в другій половині 2021 року. Це не офіційні зображення, а лише красива візуалізація, створена на основі витоків і чуток. Їх автором є італійський дизайнер Джузеппе Спінеллі (Giuseppe Spinelli).

З чуток, флагманський Samsung Galaxy Note 21 Ultra отримає 6,9-дюймовий AMOLED-дисплей з роздільною здатністю Quad HD + і частотою оновлення 120 Гц. Причому, висока частота оновлення буде доступна у всіх роздільних здатностях (а не тільки в Full HD, як це було у лінійок Galaxy S20 і Galaxy Note 20). Максимальна яскравість стане вищою – підніметься з 1500 до 1600 ніт.

Апаратною основою девайса стане чіпсет Snapdragon 888 або Exynos 2100 (залежить від регіону). При виготовленні корпусу використовуватить метал і скло.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Підтримка стилуса S Pen збережеться. Селфі-камера може отримати 40-мегапіксельний датчик. Про тильну камеру інформації немає. Слота для карти microSD у Galaxy Note 20 Ultra швидше за все не виявиться.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.