Realme розкрила дату презентації та дизайн нового смартфона

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Після низки чуток, пов’язаних з новим смартфоном realme Koi, президент бренду особисто опублікував інформацію про дату презентації пристрою. Більш того, в Китаї вже відкритий передзамовлення на апарат, а опубліковані тизери розкрили його фінальний дизайн.

За словами президента realme Сюй Ци, презентація realme V15 відбудеться в Китаї 7 січня. На опублікованих тізера смартфон з кодовою назвою Koi зображений в градієнтному забарвленні, яка характерна для коропа котрі – популярної в Японії одомашненої рибі.

Судячи із зображень, на тильній стороні гаджета розмістяться три датчика основної камери з максимальною роздільною здатністю 64 Мп. За попередньою інформацією, базова версія V15 отримає процесор MediaTek Dimensity 800 з підтримкою 5G-мереж, 6 ГБ оперативної і 128 ГБ вбудованої пам’яті, акумулятор ємністю 4500 мАг з підтримкою швидкої 50-ватної зарядки і Android 11 в якості встановленої операційної системи. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ємність вбудованого акумулятора realme V15 становитиме 4500 мАг. Також заявлена ​​підтримка швидкої 50-ватної зарядки. Працювати смартфон буде під управлінням новітньої операційної системи Android 11.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.