Випуск Poco F2 підтверджений офіційним тизером

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Першою моделлю, тепер уже незалежної бренду POCO з’явився в 2018-му Pocophone F1. З тих пір компанія випустила чимало смартфонів і аксесуарів, а незабаром має намір представити наступника популярного гаджета. Про це вендор розповів в офіційному рекламному тизері, який підводить підсумки року, що минув.

Мета відеоролика полягає не тільки в тому, щоб заінтригувати користувачів виходом нового смартфона – бренд також подякував усім покупців за лояльність до фірмової продукції в 2020 році. У відеоряді можна зустріти згадка імені нового гаджета – POCO F2. На жаль, виробник не наводить будь-яких технічних характеристик майбутньої моделі.

За даними інсайдерів, бренд не має наміру дотримуватися стратегії випуску смартфонів з флагманським залізом за ціною середньобюджетних апаратів. Зокрема, повідомляється про плани виробника побудувати POCO F2 на базі Snapdragon 732G – аналогічний процесор використовується в моделі POCO X3. Не виключають мережеві інформатори і оснащення смартфона дисплеєм з частотою оновлення 120 Гц, а також ємним акумулятором. Точна дата презентації пристрою поки не оголошена.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.