Чи варто купувати iPhone Xr в 2021 році

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Всім привіт, iPhone Xr досі виглядає актуальним, але чи варто його купувати в 2021? Всі відповіді у нас. Поїхали!

Зовнішній вигляд

Виглядає смартфон відмінно: багато красивих квітів корпусу, фірмова еппловскій чубчик. IPS-екран відмінно виглядає і в 2021-му, навіть в епоху Амолед-дисплеїв. Яскравість і перенесення кольорів на відмінному рівні. Кольори у iPhone X / Xs / 11 pro / 12 і їх Міні / Макс-версії виглядають більш соковитими, завдяки саме Amoled, але це не привід відмовлятися від XR. Плюсів у нього повно. Ще трохи про екран : 6,1 “, TrueTone, роздільна здатність як завжди нетипова, це ж Apple – 1792 × 828.

До речі, ось наш матеріал про різницю між IPS і Amoled. Ніяких цифр і непотрібних фактів виробництва – тільки зручність і потрібна інформація.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Корпус

Він не дуже товстий, але для айфонів і не дуже тонкий – 8,3 мм. Для порівняння: iPhone X – 7,7 мм, 8-ка – 6,7 мм. Рамка алюмінієва пофарбована під колір корпусу, а ззаду скло з олеофобним покриттям. Кольорів багато: білий, чорний, блакитний, кораловий, жовтий і червоний. Решта розміри : довжина – 150,9 мм, ширина – 75,7 мм, вага теж не маленький – 194 м.

Процесор A12 вже не найкрутіший, але і з ним все літає і відкривається спритно. Зайву енергію на себе не бере, але про це трохи пізніше. Хоча в строю вже 14-ий процесор, але і цей вас зможе тільки порадувати.

Зарядка тримається просто чудово. Напевно, це найбільш живучий Айфон, адже у нього АКБ майже 3000 мАг. Для смартов від Еппл – це суперпоказатель. Мені вистачає на 1,5-2 дня, але це все завдяки тому, що гри я не запускаю.

Повна зарядка займає трохи більше години через штатний адаптер. Також доступний заряд по беспровод, але з нею все занадто довго. Тому особисто я їй не зловживаю.

Камери

Селфі-камера знімає відмінно – 7 МП все-таки. Основна камера всього одна і на 12 МП, знімає дійсно добре. Чи не соромно знімати і опубліковувати в соцмережах.

Звук дуже гучний і досить чистий. Справжнього стерео тут немає, але зате при відтворенні контенту підключається слуховий динамік. Входу 3,5 мм, природно, немає.

Захист телефону здійснюється завдяки FaceID, це класика від Apple і працює це відмінно. Ще доступна захист від води на півгодини. Ось ще наш матеріал про безпеку вашого яблучного девайса – чи потрібен вам антивірус і чи є взагалі віруси на iOS.

iOS підтримується самої останньої версії (зараз iOS 14 ) і так буде ще довго: iOS 15 , 16, 17 точно. eSIM доступна в цій моделі разом з фізичної нано-сім. Але дві сім використовувати відразу – неможливо.

Зручність на рівні, як і повинно бути з телефонами від Apple. Розміри большевати, але це не здається таким вже й поганим, коли у всіх великі діагоналі. Чи не в кожну кишеню влізе, але це вже як у всіх.

Ціни

На Розетці можна купити від за 17 799 грн.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.