DxOMark назвала найкращі камерофони 2020 року

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Відома фотолабораторія DxOMark підвела підсумки року, що минає, опублікувавши зведений рейтинг мобільних пристроїв з кращими камерами на кінець 2020 го. При оцінці гаджетів експерти спиралися на результати численних практичних випробувань, які проводилися протягом останніх 12 місяців.

У DxOMark виділили смартфони року відразу в декількох різних категоріях. Кращим пристроєм для зйомки в будь-яких умовах був визнаний флагманський HUAWEI Mate 40 Pro +, який зараз очолює глобальний рейтинг DxOMark з рекордним значенням в 144 бали за якість фото. Він же був названий моделлю номер один для фотосесій в умовах поганого освітлення.

Із записом якісних відеороликів в 4K-роздільній здатності краще за інших, за версією експертів, справляється HUAWEI Mate 40 Pro, який набрав за цим показником 116 балів. З портретами, крім Mate 40 Pro, добре справляється і флагман Samsung – модель Galaxy S20 Ultra 5G.

У категорії зйомки з великої відстані з використанням телеоб’єктива в зведеному рейтингу не виявилося рівних смартфону Xiaomi Mi10 Ultra. Ця ж модель добре показала себе і в дисципліні ширококутної фотографії. Ознайомитися з актуальним списком кращих камерофонів за версією DxOMark можна на офіційному сайті лабораторії.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.