Motorola готує до випуску смартфон з унікальним дизайном

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У квітні 2020 го Motorola представила смартфон Edge, головною фішкою якого став екран з сильним вигином з боків. Схоже, що ця ідея так сподобалася виробнику, що він має намір її розвивати і далі. У мережі вже з’явилися зображення ще не анонсованого смартфона, дисплей якого зігнутий з усіх боків.

Вигнутий з боків екран вже став цілком звичною справою в сучасних смартфонах. Судячи з нової інформації, Motorola хоче піти ще далі: загнути дисплей з усіх чотирьох сторін і домогтися таким чином практично справжнього безрамкового екрану.

Інформації про пристрій поки ніякої немає, а всі висновки можна робити лише за наявними зображень. На них видно, що, крім вигнутого екрана, у гаджета невеликий отвір під фронтальну камеру і немає ніяких фізичних кнопок на корпусі. На тильній стороні розташувався досить оригінальний блок камери з трьома великими об’єктивами і парою об’єктів з боків, які цілком можуть виявитися спалахами.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Раніше вже з’явилася інформація, що Motorola готує до випуску флагманський смартфон з процесором Snapdragon 888. Не виключено, що перед нами саме він.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.