Xiaomi показала роботу режиму нічної зйомки відео на новому Mi 11

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ще до офіційної презентації нового флагмана Xiaomi Mi 11 виробник обіцяв, що смартфон порадує якістю запису відео при поганому освітленні. У мережі вже почали публікувати перші відгуки про пристрій, а разом з тим з’явилися і приклади нічної зйомки.

Однією з особливостей Xiaomi Mi 11 стала підтримка режиму нічної зйомки під час запису відео. Для цього використовується спеціальний алгоритм, який отримав назву BlinkAI. Для демонстрації його роботи Xiaomi випустила пару роликів, на яких показані приклади відео без цієї функції і з включеною. 

Активація BlinkAI робить картинку помітно світлішою, дозволяючи побачити набагато більше деталей. На представлених відео при включенні нічного режиму можна розглянути зелену траву, чіткі обриси дерев і будівель і багато інших об’єктів. Правда, при цьому в кадрі з’являється більше засветов. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За запевненням Xiaomi, реалізувати в M 11 нічний режим при зйомці відео вдалося за рахунок використання штучного інтелекту BlinkAI і нейронного процесора в новій мобільній платформі Snapdragon 888, встановленої в смартфоні. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.