Перші «живі» фото смартфона Realme Koi

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На сайті Slashleaks опублікували перші фотографії, на яких, як стверджується, показаний новий флагманський смартфон Realme Koi. Якщо говорити точніше, джерело вказує назву Realme V15 Koi.

Раніше компанія Realme офіційно підтвердила, що смартфон Realme Koi на базі однокристальної системи Snapdragon 888 буде випущений на початку наступного року. Смартфон назвали на честь коропа які. Ця риба популярна в Японії, коропи відрізняються дуже красивим забарвленням різних кольорів і форм. Виробник підтвердив, що Realme Koi матиме дуже привабливий дизайн і буде доступний в різних кольорах.

Джерела повідомляють, що смартфон Realme Koi буде оснащений 12 ГБ оперативної пам’яті і 256 ГБ флеш-пам’яті. Він буде поставлятися з попередньо встановленою операційною системою Android 11 і оболонкою Realme UI 2.0. Фотографія підтверджує, що смартфон оснащений потрійною основною камерою роздільною здатністю 64 Мп. Користувач, який опублікував фотографії, має понад 1000 різноманітних інсайдів, які підтверджувалися в 78% випадків, так що йому цілком можна довіряти.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.