Названо найбільш продавані смартфони 2020 року

Названо найбільш продавані смартфони 2020 року
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Відомий український телеканал 112 провів власне дослідження вcесвітнього ринку, а саме визначив найпопулярніші смартфони 2020 року. Як він вказує в своєму звіті, через складу епідеміологічну ситуацію в світі, продажі смартфонів суттєво знизились порівняно з 2019 роком. Тай більшість виробників значно підвищили вартість своїх флагманів. Крім того, журналіст телеканалу повідомляє, що в поточному році люди надавали перевагу більш бюджетному сегменту телефонам.

Названо найбільш продавані смартфони 2020 року

Зокрема рейтинг найбільш продаваних смартфонів виглядає так:

  • На першому місці, як не дивно опинився більш бюджетний смартфон компанії Apple – iPhone 11, який компанія представила у вересні 2019 року. За даними аналітичних ресурсів його продали 53,7 млн ​​одиниць в світі.
  • Другу позицію зайняв бюджетний смартфон Samsung Galaxy A51 – його всесвітні продажі сягнули більш ніж 19,4 млн одиниць, це вдвічі менше ніж айфон 11.
  • Третє ж місце дісталось знову бюджетнику від компанії Apple – iPhone SE 2020, який компанія представила всередині квітня поточного року, за даними його продажі сягнули позначки більш ніж 18,7 млн ​​одиниць.
  • Четверте і п’яте місце розділили між собою продукти китайського Xiaomi: Redmi Note 8 (більш 11 млн за першу половину 2020 року) і Redmi Note 9 (за 13 днів з моменту початку продажів смартфони розійшлися тиражем понад мільйон примірників), відповідно.

    І це не дивно, адже компанія є абсолютним лідером в бюджетному сегменті, саме тому найбільш продаваними смартфонами стала лінійка Note – ідеальне співвідношення ціни і якості. З неприємних мінусів варто відзначити нестабільно працюючу прошивку MIUI.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.