Стало відомо що змінить Apple в iPhone 13

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Незважаючи на те, що iPhone 12 був позитивно сприйнятий як тестувальниками, так і фанатами Apple, існує ще багато можливостей для покращення моделі, як мінімум, в одній деталі. Йдеться про так звану «брову», чорної виїмки дисплея, в якій розміщуються камера і датчики FaceID. Всупереч очікуванням, які витали під час розробки iPhone 12, вона залишилася такою ж великою, як і на моделі-попередника. Але це може змінитися вже на моделі iPhone 13.

Нова надія на маленьку «брову»

Напевно розробники Apple чимало часу витратили над розробку виїмки поменше. На користь цього свідчать, поряд з іншим, малюнки, опубліковані добре поінформованим експертом по Apple Джоном Проссером ще в квітні 2020 року. Але тепер чутки були підігріті китайської новинний платформою Digitimes. Згідно з повідомленням, Apple вдалося настільки зменшити розмір чіпа з камерою і датчиками, що виїмка на iPhone 13 таки кардинально зменшиться.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Сам же Проссер поставився до цього повідомлення скептично. За його інформацією, Apple дійсно працює над новими прототипами з меншими вирізами. Але ця робота сходить ще до iPhone 11. Оскільки в минулому інформація Digitimes не завжди виявлялася такою, що заслуговує особливої ​​довіри, можна порекомендувати проявляти до неї подвійну обережність.

Ніяких завищених очікувань

Насправді не варто заздалегідь сподіватися на меншу «брову» на iPhone 13, а потім знову розчаровуватися – як це було у випадку з iPhone 12. Правда, у всіх моделях iPhone 13 може з’явитися ще одна новинка, про яку йдеться Digitimes. Цією новинкою буде солідарності датчик, який грає важливу роль в додатках доповненої реальності, і в майбутньому буде встановлюватися і в більш дешевих моделях iPhone.

Підпис до ілюстрації:

Так виглядає маленька «брова», над якою працює Apple. © Jon Prosser

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.