Прототип OnePlus 9 продали на eBay за $ 3000

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як правило, виробники намагаються зберегти інтригу перед презентацією нових смартфонів, але останнім часом це їм вдається все гірше. Черговий тому приклад – численні сливи інформації по ще не анонсований OnePlus 9. Дійшло до того, що апарат просто можна було вільно купити за кілька місяців до презентації.

Невідома людина продала на eBay прототип ще не анонсованого OnePlus 9 за $ 3000. В описі говориться, що пристрій повністю функціонально і не має прив’язки до якогось мобільному оператору. Однак на ньому встановлена ​​тестова версія OxygenOS на базі Android 11, тому продавець не гарантує, що апарат буде отримувати офіційні оновлення. Крім того, в нижній частині екрана постійно відображається комбінація з цифр і букв, яку ніяк не можна прибрати.

Продавець також пояснив, чому фотографії в його оголошенні такі ж, як і раніше потрапили в мережу . За його словами, це він їх зробив і продав журналістам, коли пристрій тільки потрапило до нього. Цікава особливість гаджета – особливий малюнок замість традиційного логотипу OnePlus на тильній стороні.

Якщо судити по минулим рокам, то презентація OnePlus 9 відбудеться навесні наступного року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.