Xiaomi розкрила одну з важливих функцій камери смартфона Mi 11

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За кілька днів до презентації Xiaomi Mi 11 представники компанії опублікували офіційний тизер, яки демонструє одну з особливостей основної камери смартфона. За запевненням бренду, за рахунок особливої ​​фірмової технології користувачам не доведеться вдаватися в подробиці оптичних властивостей тильного модуля майбутньої новинки.

Як запевняють представники Xiaomi, в Mi11 фотографії будуть проходити спеціальну програмну обробку – при цьому характеристики самих об’єктивів матимуть другорядне значення. Інженери компанії планують використовувати спеціальний набір ШІ-алгоритмів, який зможе обійти оптичні обмеження гаджета. Завдяки такому підходу пристрій дозволить робити якісні нічні фотографії з низькою кількістю цифрового шуму.

Схожі рішення для зйомки в умовах поганого освітлення вже використовують Google і Apple – значення експозиції, функція «шумодава» і висока деталізація зображення досягаються саме за рахунок програмної обробки.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За попередньою інформацією Xiaomi Mi11 отримає три датчика основної камери на 108, 13 і 5 мегапікселів. Гаджет буде оснащений 6,67-дюймовим AMOLED-дисплеєм з роздільною здатністю Quad HD + і частотою оновлення 120 Гц. В якості апаратної платформи виробник вибрав флагманський процесор Qualcomm Snapdragon 888.

Презентація Xiaomi Mi11 відбудеться 28 грудня 2020 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.