Інсайдер розповів про три майбутні новинки Xiaomi з гнучкими екранами

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В останні роки багато виробників електроніки запатентували різні варіанти гаджетів зі згинаються дисплеєм, але далеко не всі такі пристрої були представлені на ринку. Незабаром список брендів, які випускають серійні моделі смартфонів з гнучким екраном, поповнить і Xiaomi. Про це розповів у своєму звіті галузевої інсайдер Росс Янг – і назвав відмінні риси прийдешніх новинок, а також очікувані терміни їх релізу.

За словами аналітика, компанія має намір випустити в 2021 році відразу три пристрої в новому для себе форм-факторі. Зокрема, конструкція першої моделі буде складатися дисплеєм назовні, подібно HUAWEI Mate Xs. Друга, в свою чергу, буде нагадувати Samsung Galaxy Fold – при згинанні основний дисплей буде прикритий від зовнішніх впливів. Нарешті, третій новинкою Xiaomi, за даними джерела, стане гнучка розкладачка.

Технічні характеристики і точну дату релізу зазначених апаратів інсайдер не повідомляє. Раніше в мережі вже з’являлися різні патенти компанії на дизайн смартфонів з гнучкими дисплеями, однак сам вендор ще не анонсував появи подібної електроніки. Можлива вартість згинаються гаджетів Xiaomi також невідома.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.