Названо 5 гаджетів, які Apple представить в 2021 році

2020 рік плавно підходить до кінця, і багато хто вже починають будувати прогнози з приводу наступного. До речі, для Apple він видався більш ніж вдалим. Перехід на чіп власного виробництва, відмінна популярність нових iPhone і інші великі проекти вселяють надію. Яких пристроїв ми можемо чекати від компанії в наступному році? Спробуємо розібратися.

Оновлений iPhone 12S

Швидше за все Apple продовжать традицію і випустять трохи оновлений «дванадцятий» iPhone. Це практично традиція. 2020 Перший дав нам цілих чотири iPhone 12, і вперше за свою історію компанія також представила зменшену версію свого пристрою iPhone 12 Mini. На жаль, високою популярністю він не користується. Якщо попит на «зменшений дванадцятий» буде таким же низьким як зараз, то не впевнені, що технологічний гігант випустить оновлений iPhone 12S Mini. А ось за інші моделі можна бути впевненим.

Нові Apple Watch

Тут очікувати супер змін теж не варто. Appe Watch Series 6 вже досить укомплектовані всілякими датчиками, що додавати щось нове стане проблематично. Взагалі, 2020 ий рік можна назвати роком експериментів, тому що в лінійці розумних годин Apple представили покупцями ще й Appe Watch SE, бюджетну версію свого годинника. У нових Apple Watch хлопці Купертіно, найімовірніше, додадуть мінімум змін, так що прориву чекати не варто. Дизайн же повинен залишитися таким же. 

езрамковий iPad

А ось з приводу планшетів новини цікавіше. Аналітики припускають, що в наступному році Apple можуть уявити безрамкові iPad. Про які саме моделях йдеться, поки що прогнозувати складно. Деякі схиляються до того, що в 2021 році дизайн буде оновлено у класичній версії iPad. Розраховувати на зміни в iPad Mini поки що не варто. Можливо, Apple візьмуться за нього, але декількома роками пізніше.

Новий MacBook Pro 16 на ARM

Запуск процесора М1 перевершив всі очікування. Схоже, що такого не очікували навіть у Apple. Цілком очікувано, що в компанії захочуть використовувати свій чіп в інших пристроях. Аналітики припускають, що наступним таким пристроєм стане MacBook Pro 16. Цілком очікувано!

AirTag

Чутки про нього ходять вже дуже давно. Універсальний пристрій, за допомогою якого ви ніколи не втратите те, що часто втрачаєте – це зручно. Багато хто розраховував побачити Apple AirTag ще на осінній презентації, але не вийшло.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.