Названо ключові особливості OnePlus 9

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У наступному році компанія OnePlus представить новий флагманський смартфон OnePlus 9, інформацію про який вже почали активно публікувати інсайдери. Черговий звіт розкрив відразу кілька особливостей пристрою, пов’язаних з технологією зарядки і дисплеєм.

За даними мережевих інформаторів, OnePlus 9 з акумулятором ємністю 4500 мАг отримає підтримку швидкої дротової і бездротової зарядки потужністю до 65 і до 30 Вт відповідно. Таким чином, підтримка бездротової зарядки приблизно буде доступна не тільки в Pro-модифікації пристрою, але і в базовій моделі. В об’єктив інсайдерів також потрапила фронтальна панель пристрою, завдяки чому можна розглянути фрагменти дисплея новинки з врізаної фронтальної одинарної камерою.

Згідно минулим звітів, флагман OnePlus 9 Pro отримає оптику німецької компанії Leica, а на тильній кришці пристрою розміститься основний модуль, представлений відразу трьома датчиками дозволом 50, 20 і 12 Мп. Працювати смартфон буде під управлінням топової платформи Snapdragon 888.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Також інсайдери не виключають виходу і доступнішою версією OnePlus 9 Lite на базі Snapdragon 865 з цінником близько $ 600.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.