Samsung Galaxy S21 Ultra отримає підтримку фірмового стилуса

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В мережі давно ходять чутки про подальше припинення випуску лінійки Galaxy Note, але представник Samsung минулого тижня заявив зворотне. Проте інформація про підтримку S Pen іншими серіями бренду вже неодноразово підтверджувалася і не тільки інсайдерами, але і главою компанії . Нарешті, на сайті Федеральної комісії із зв’язку США (FCC) з’явилися офіційні дані про модель Galaxy S21 Ultra.

У звіті FCC вказується, що прийдешній флагман з кодовим номером SMG998B отримає підтримку електронного пера з «наведенням і клацанням». Таким чином, відомство підтвердило ранні інсайдерські звіти про сумісність майбутньої новинки з фірмовим аксесуаром. Однак, на відміну від моделей серії Galaxy Note, апарат не отримає спеціального відсіку для стилуса. У базі даних регулятора також є інформація про наявність у гаджета функції реверсивної зарядки, що дозволить йому заряджати інші пристрої – наприклад, бездротові навушники.

Як повідомлялося раніше, нова флагманська лінійка, в залежності від регіону поставок, буде оснащена чіпсетом Snapdragon 888 або Exynos 2100 в парі з 12 ГБ оперативної і до 512 ГБ вбудованої пам’яті. У набір інтерфейсів Galaxy S21 увійдуть 5G-модем, модулі Wi-Fi 6, Bluetooth 5.1, GPS і NFC, а також порт USB Type-C чіп eSIM.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Презентація Samsung Galaxy S21 запланована на 14 січня 2021 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.