Xiaomi розповіла про важливу відмінність флагмана Mi 11 від попередника

Менш ніж за тиждень до презентації Xiaomi Mi11 компанія, здавалося б, опублікувала вже всю інформацію про смартфон, включаючи офіційний тизер з демонстрацією його дизайну. Але слідом за запрошеннями на захід для блогерів і журналістів в мережі з’явився новий банер, який розкрив ще одну, раніше невідому особливість готується до релізу Android-флагмана.

Відповідно до публікації, Xiaomi Mi 11 отримає модифікований модуль бездротового зв’язку Wi-Fi 6 з підтримкою кодування 4K QAM, збільшеної на 160 МГц смугою пропускання і заявленої пікової швидкістю з’єднання до 3,5 Гбіт / с. Таким чином, новинка забезпечить високу швидкість прийому і передачі даних при будь-якому типі мережевого підключення, а зв’язок між смартфоном і роутером буде більш стабільною.

Раніше Xiaomi опублікувала офіційні результати синтетичного тестування гаджета в GeekBench, де флагманський чіп перевершив не тільки свого попередника, але і 5-нм мобільну платформу Kirin 9000. Крім того, стала відома і орієнтовна ціна пристрою – від $ 686 в залежності від конфігурації пам’яті.

Презентація серії смартфонів Xiaomi Mi11 відбудеться 28 грудня 2020 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.