Вміст коробки флагманського Xiaomi Mi 11 «злили» в мережу

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Вже зовсім скоро, 28 грудня 2020 року, відбудеться анонс нового флагмана Xiaomi – Xiaomi Mi 11. Незважаючи на те, що ми знаємо про пристрій практично все, інсайдерам все ж вдалося здивувати громадськість – вони злили в мережу фото з вмістом коробки прийдешньої новинки.

Джерелом витоку став інсайдер під ніком echagent26, який опублікував у своєму Twitter-акаунті ряд знімків. На них видно, що смартфон, на відміну від iPhone 12 і майбутнього Galaxy S21, все ж буде поставлятися із зарядним блоком. Фото також показує, як буде виглядати майбутній флагман Xiaomi в упакованому вигляді.

Нагадаємо, що згідно з останніми даними, Xiaomi Mi 11 буде працювати на базі процесора Snapdragon 888, мати до 12 ГБ оперативної пам’яті і AMOLED-дисплей з частотою оновлення 120 Гц. Камера смартфона отримає дозвіл 108 Мп, при цьому також буде підтримка 30-кратним збільшенням. Ціна смартфона, якщо вірити echagent26, буде починатися від 610 доларів (18 тис гривень), в той час як раніше говорилося про стартову ціну в 690 доларів (22 тис гривень).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.