Названо головні особливості міжнародної версії смартфона OPPO Reno5

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За даними інсайдерів, компанія OPPO готується до презентації глобальних версій смартфонів серії Reno5 для міжнародного ринку. Незадовго до передбачуваної дати анонса гаджети були помічені в базі даних відразу декількох зарубіжних регуляторів, завдяки чому стали відомі ключові відмінності майбутніх новинок бренду від представлених раніше версій для китайського регіону.

Смартфони пройшли сертифікацію в національній комісії із зв’язку (NCC) Тайваню, а також були помічені на сайті Indonesia Telecom і в документах Bluetooth SIG, завдяки чому в мережі з’явилися їхні «живі» фотографії гаджета. Як і оригінальна модель, глобальна версія OPPO Reno 5 отримає дисплей з врізаним селфі-модулем і блок тильною камери, що включає чотири датчика. У комплект гаджета увійде зарядний пристрій потужністю 65 Вт.

Головною відмінністю Pro-модифікації пристрою від китайської версії стане модель процесора – замість MediaTek Dimensity 1000+ виробник оснастить гаджет чіпом Qualcomm Snapdragon 765G. Крім того, джерело повідомляє про підготовлюваний випуск 4G-версії смартфона на базі мобільної платформи Snapdragon 720 для глобального ринку. Вона, як очікується, буде підтримувати менш потужний блок живлення на 55 Вт. Що до моделі Reno5 Pro +, то вона, за чутками, не продаватиметься за межами китайського ринку.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В якості попередньої дати презентації глобальної версії OPPO Reno5 інсайдери вказують січень 2021 рік, вартість новинки не повідомляється.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.