OnePlus показала концептуальний смартфон, який може міняти колір задньої панелі

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія OnePlus представила концептуальний смартфон OnePlus 8T Concept з змінює колір задньою панеллю.

Новий концептуальний пристрій, заснований на існуючому флагмані OnePlus 8T, дозволяє компанії продемонструвати деякі технології, над якими вона працює.

Під склом задній панелі смартфона встановлена ​​змінює колір плівка, яка містить оксид металу і може змінювати свій колір залежно від напруги, що подається. Плівка може змінювати колір з сріблястого на темно-синій і назад.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Гравірування скла імітує форму терас з гарячими джерелами Памуккале в Туреччині.

Ще однією фичей концепту стала радарна система міліметрового діапазону, яка може передавати і приймати електромагнітні хвилі. Це дозволяє смартфону сприймати, відображати, знаходити і відстежувати об’єкти з точністю до міліметра при будь-яких умовах освітлення. Оптична система ToF так не може.

Вбудований під блоком камер радар mmWave можна використовувати для виявлення жестів, наприклад, приймати або відхиляти виклики, розмахуючи рукою над пристроєм.

OnePlus також продемонструвала додаток для моніторингу дихання, яке використовує радар mmWave для відстеження руху грудної клітини та визначення частоти дихання користувача.

Як і Concept One, OnePlus 8T Concept не призначений для продажу – він просто демонструє деякі технології, над якими компанія активно працює.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.