Популярний бюджетний смартфон Xiaomi отримав MIUI 12

Власників Redmi 8 розробники MIUI нарешті таки ощасливили випуском 12-версії фірмової оболонки.

Причому розгортка пішла нетиповим для Xiaomi шляхом. Цього разу на початковій стадії вона стала доступна для глобальної версії смартфона. Тобто, в деякому роді для Redmi 8 зробили виняток, адже інакше можна було б чекати тестувань де-небудь в Китаї тижні, а то і місяці. А так – прям новорічний подарунок!

Вихід MIUI 12 для Redmi 8 звичайно ж подія приємнf, але з іншого боку, висока ймовірність що це остання версія прошивки для цього смартфона. На це побічно вказує політика компанії. Найчастіше нові версії прошивки MIUI виходять на смартфони Xiaomi двічі, а операційна система Android оновлюється до актуальної версії всього один раз. На поточний момент Android 9 Pie, встановлений на Redmi 8 «з коробки», змінився 10-версією. Також зазнала апдейду до MIUI 11 і первинна оболонка MIUI 10.

Що стосується глобальної прошивки MIUI 12 для Redmi 8, то вона зараз носить статус стабільної бети. Коло тестерів досить обмежений, але це триватиме лічені дні. Протягом поточного тижня бета-версію зроблять доступною більшому числу користувачів по всьому світу, і в нашому регіоні зокрема.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.