OPPO оголосила дату анонса, показала дизайн і розкрила головну фішку Reno5 Pro+

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Минулого тижня OPPO Reno5 Pro+ засвітився в базі даних китайського сертифікаційного центру TENAA, завдяки чому стали відомі дизайн і ряд характеристик смартфона. Тепер і сам виробник розсекретив всі дані про пристрій, опублікувавши офіційні тизери в соціальній мережі Weibo.

Основний акцент в рекламних плакатах смартфона зроблений на датчику зображення Sony IMX766, розробленому спільно з японською компанією. Банери також повідомляють про використання в конфігурації апарату процесора Snapdragon 865, підтримки швидкої зарядки потужністю 65 Вт, і розкривають дату презентації новинки – 24 грудня.

Блок тильної камери пристрою, крім основного 50-мегапіксельного датчика, буде включати телеоб’єктив з сенсором на 16 Мп, ширококутний модуль з роздільною здатністю 13 Мп і кутом огляду 120 °, а також 2-мегапіксельний датчик з макрооб’єктиву. Селфі-модуль пристрою буде представлений однією камерою на 32 Мп.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Крім того, в мережі з’явилися “живі” фотографії OPPO Reno5 Pro+, розміщеного на виставковому стенді компанії. Вартість гаджета OPPO поки не оголошувала.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.