Характеристики флагмана Samsung Galaxy S21 Ultra витекли в мережу до анонсу

Днями в мережі опублікували майже повні характеристики старшого смартфона флагманської лінійки Samsung Galaxy S21, яку представлять в січні. Інформацією поділилося джерело, якому можна довіряти.

Це портал відомого інсайдера Роланда Квандта (Roland Quandt). Отже, старша модель лінійки Galaxy S21 Ultra отримає 6,8-дюймовий екран Dynamic AMOLED 2X здатність 3200 x 1440 пікселів і частотою оновлення до 120 Гц. У смартфона буде фронтальна камера на 40 Мп в вирізі в екрані. Пристрій буде підтримувати стилус S Pen.

Відомості про камеру Galaxy S21 Ultra ми вже публікували, але нагадаємо: основний датчик на 108 Мп, лазерний автофокус, два модуля телефото і ультраширококутний модуль на 12 Мп. Повідомляється, що апарат буде підтримувати зйомку відео 8K UHD зі швидкістю 30 к / с. Galaxy S21 Ultra буде оснащуватися процесором Exynos 2100 в одних країнах і Snapdragon 888 в інших. Є сумісність з Wi-Fi 6 ax, Bluetooth 5.x, NFC і 5G. Живить пристрій акумулятор ємністю 5000 мАг, є швидка зарядка потужністю 45 Вт. До речі, зарядний пристрій в коробку, судячи з усього, не стануть класти.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.