Список смартфонів Xiaomi і Redmi які найпершими отримають MIUI 13

У квітні цього року Xiaomi офіційно запустила графічну оболонку MIUI 12, додавши суперошпалери, новий дизайн, елементи меню та інші деталі, а також зробивши її більш плавною і безпечною.

Раніше повідомлялося, що в MIUI 13 з’явиться новий режим взаємодії з меню вимкнення, який повністю відрізняється від MIUI 12. Після тривалого натискання кнопки живлення на цей раз в правій частині екрана відобразиться смужка. Ви можете провести пальцем вгору і вниз, щоб вибрати перезавантаження або вимикання. На відміну від традиційних «вибери і натисни», меню вимкнення MIUI 13 має ковзаючу конструкцію.

Згідно з опитуванням, оболонка MIUI 13 принесе поліпшення в області камери, розумного будинку, часу роботи без підзарядки. Смартфони з MIUI 13 стануть зручніші при використанні в автомобілі, в подорожах і в офісі. Також розширяться можливості підключення, покращиться захист і безпеку даних, додадуться хмарні сервіси і так далі.
Джерело опублікувало список перших смартфонів, які повинні отримати MIUI 13: Xiaomi Mi 10, Mi 10 Pro, Mi MIX 2, MIX 2S, Mi 10 Ultra, Redmi K30 5G, K30 Supreme, K30S Supreme, Redmi K30 4G, Redmi K30 Pro, Redmi K20, Redmi K20 Pro, Redmi 8, Redmi 8A, Redmi 9A, Redmi 7A, Redmi K30, Redmi 6, Redmi 6 Pro, Redmi 6A, Redmi 5, Redmi 5A, Redmi 4, Redmi Note 8, Redmi Note 8 Pro, Redmi Note 6 Pro, Redmi Note 5, Redmi Note 5 Pro і Redmi note 4.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.