Перші смартфони з новим процесором Samsung та топовою оптикою Zeiss презентує компанія Vivo

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Vivo повинна представити лінійку смартфонів Vivo X60 вже 28 грудня, в неї увійдуть 3 моделі: Vivo X60, X60 Pro і X60 Pro+. У Мережі з’явилися якісні зображення нових смартфонів. Vivo офіційно підтвердила, що в нових моделях буде використовуватися оптика компанії Zeiss. Vivo X60 отримає 48-мегапіксельну основну камеру з діафрагмою F/1,6, а також ширококутний 13-мегапіксельний датчик та 13-мегапіксельну портретну камеру.

У Vivo X60 Pro обладнаний додатковим 8-мегапіксельним перископним модулем з 5-кратним оптичним та 60-кратним цифровим зумом. Крім того, Vivo X60 Pro має об’єктив з діафрагмою F/1,48 в основній камері. Обидві моделі будуть оснащені системою стабілізації зображення Vivo другого покоління.

Що стосується Vivo X60 Pro+, то смартфон повинен отримати L-камеру в іншому дизайні, проте характеристики камери залишаються невідомі. Ймовірно, він буде побудований на базі чіпсета Snapdragon 888, тоді як Vivo X60 і X60 Pro отримають SoC Exynos 1 080. Також смартфони повинні отримати екрани Samsung AMOLED з частотою 120 Гц, підтримку швидкої зарядки і нову оболонку OriginOS.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.