Samsung Galaxy S21 Ultra показали на офіційних зображеннях

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В очікуванні презентації нових флагманів Samsung інсайдери продовжують ділитися наявною у них інформацією про смартфонах. Слідом за рендерами базових моделей в мережі з’явилися прес-зображення Galaxy S21 Ultra. Завдяки публікації авторитетного інформатора Евана Бласса підтвердилися ключові особливості дизайну флагмана, крім блоку основної камери.

Відповідно до джерела, Samsung Galaxy S21 Ultra отримає плоский екран діагоналлю 6,8 дюйма з невеликим отвором для фронтальної камери вгорі по центру. Що стосується тильного блоку, його оформлення буде схожим з іншими представниками нової серії – верхній і лівий краю блоку «зайдуть» на межі корпусу пристрою.

За наявною інформацією, камера смартфона отримає чотири сенсора: 108-мегапіксельний головний, надширококутний і два датчика з телеоб’єктивами, що мають різний фокусна відстань. Крім того, до складу тильного модуля увійде датчик лазерного автофокусу.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Очікується, що Galaxy S21 Ultra отримає підтримку стилуса S Pen і буде доступний в двох колірних рішеннях – сріблястому і чорному. Анонс нових флагманів Samsung очікується 14 січня 2021 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.